Uploaded image for project: 'FreeNAS / TrueNAS'
  1. FreeNAS / TrueNAS
  2. NAS-101306

Add support for reading SATA SSD temperature

    XMLWordPrintable

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Done (View Workflow)
    • Priority: Low
    • Resolution: Complete
    • Affects Version/s: None
    • Fix Version/s: 11.2-U4
    • Component/s: Middleware
    • Labels:
      None

      Description

      FreeNAS-11.2-U3:

      So when i have one pool mounted the temps are reported normally like this.

      But when mounting a second pool. The same drives read as N/A. Also under reporting i get only readout of the SATA HDDs. Not SATA SSDs. Not sure if the two are related. Same behavior with second pool when that was a USB memory instead of the SSD pool.

        Attachments

        1. disks1.png
          disks1.png
          57 kB
        2. disks2.png
          disks2.png
          109 kB
        3. disks3.png
          disks3.png
          67 kB
        4. disks4.png
          disks4.png
          86 kB
        5. log.txt
          113 kB
        6. Screen Shot.jpg
          Screen Shot.jpg
          80 kB
        7. temp2.png
          temp2.png
          136 kB

          Attachments

            Issue Links

              Activity

                People

                Assignee:
                themylogin Vladimir Vinogradenko
                Reporter:
                sparx Martin Hansen
                Votes:
                0 Vote for this issue
                Watchers:
                7 Start watching this issue

                  Dates

                  Created:
                  Updated:
                  Resolved:

                    Summary Panel