Uploaded image for project: 'FreeNAS / TrueNAS'
  1. FreeNAS / TrueNAS
  2. NAS-101798

Use onerestart for smartd

    XMLWordPrintable

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Done (View Workflow)
    • Priority: Low
    • Resolution: Done
    • Affects Version/s: 11.2-U4
    • Fix Version/s: 11.2-U5
    • Component/s: Services
    • Labels:
    • Attempts to pass:
      2
    • Testing System:
      VMware Virtual Machine, Z20-HA
    • QA Status:
      Test Passes TrueNAS
    • Acceptance Criteria:
      Hide
      Refer to description.
      Also test the scenario in https://jira.ixsystems.com/browse/NAS-101856.
      Show
      Refer to description. Also test the scenario in https://jira.ixsystems.com/browse/NAS-101856 .

      Description

      Running TrueNAS-11.2-U4 Internals 8/10/11 on tn09 (TRUENAS-Z20-HA-D).  Created a pool/volume, got an email alert that smartd is not running.  Checked services page and the service has stopped.  First instance happened while running Internal 8, re-created with Internal 10 twice, once with Bonnie verifying (on my system).  Also spoke with Ryan McKenzie who had the same issue happen to him in Internal 9.

        Attachments

          Container Issues

            Activity

              People

              • Assignee:
                themylogin Vladimir Vinogradenko
                Reporter:
                jervin Jeff Ervin
                QE Engineer:
                Jeff Ervin
              • Votes:
                0 Vote for this issue
                Watchers:
                5 Start watching this issue

                Dates

                • Created:
                  Updated:
                  Resolved:
                  Merged after freeze:

                  Summary Panel