Uploaded image for project: 'FreeNAS / TrueNAS'
  1. FreeNAS / TrueNAS
  2. NAS-101823

Fix glitch in Alert Services tab of legacy UI

    XMLWordPrintable

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Done (View Workflow)
    • Priority: Low
    • Resolution: Complete
    • Affects Version/s: None
    • Fix Version/s: 11.2-U5
    • Component/s: Middleware
    • Labels:
      None

      Description

      This is hard to explain but running 11.2-U4-INTERNAL12, there is a glitch in the webUI that is preventing all the fields from showing up in the System->Alert Services->Add Alert Service option.

      I've attached 2 screenshots.

      Screenshot with name "alert_services_glitch_01" is what is presented to me when I login to the webUI and click on the System->Alert Services->Add Alert Service option.

      Screenshot with name "alert_services_glitch_02" is what is presented to me AFTER I click the System->Alerts tab and then go back and click the System->Alert Services->Add Alert Service option.

      I have confirmed that this is the behavior in Chromium and Firefox.

        Attachments

          Attachments

            Issue Links

              Activity

                People

                Assignee:
                themylogin Vladimir Vinogradenko
                Reporter:
                caleb Caleb St. John
                Votes:
                0 Vote for this issue
                Watchers:
                6 Start watching this issue

                  Dates

                  Created:
                  Updated:
                  Resolved:

                    Summary Panel