Uploaded image for project: 'TrueNAS'
  1. TrueNAS
  2. NAS-102058

Replication naming schema improvements

    XMLWordPrintable

    Details

      Description

      I'm testing replication with a FreeNAS system with 11.3 nightlies installed attempting to replicate a single snapshot to a TrueNAS VM with the latest 11.3 internal installed. I've also attempted the same procedure with a destination FreeNAS Mini with the latest 11.2 Internal installed.

      I set up an SSH connection between the two systems, created a source dataset and a couple manual snapshots on the source system, and created a replication task to replicate these snapshots to a test dataset on the TN VM.

      The replication task created with no issues and clicking "Run Now" for it showed the state as Started, Running, and Finished with no errors showing up at any point in the process.

      I switched over to the TrueNAS VM and attempted to locate the replicated snapshots, but they don't seem to exist, despite no indications otherwise.

        Attachments

          Attachments

            JEditor

              Issue Links

                Activity

                  People

                  Assignee:
                  vladimirv Vladimir Vinogradenko
                  Reporter:
                  tim Tim Moore
                  Watchers:
                  Anthony Takata, Bug Clerk, peter, Tim Moore, Vladimir Vinogradenko, William Grzybowski
                  Votes:
                  0 Vote for this issue
                  Watchers:
                  6 Start watching this issue

                    Dates

                    Created:
                    Updated:
                    Resolved: