Uploaded image for project: 'TrueNAS'
  1. TrueNAS
  2. NAS-102626

Rsync Module Missing Domain Users/Groups

    XMLWordPrintable

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Engineering Closed (View Workflow)
    • Priority: Low
    • Resolution: Need additional information
    • Affects Version/s: 11.2-U5
    • Fix Version/s: N/A
    • Component/s: None
    • Labels:

      Description

      TLDR; The Rsync Module GUI does now populate or allow Active Directory users or groups anymore.

       

      I've had my rsync backups between two freenas systems up and running for a long time.  One of the disks i'm backing up to is now full.  I am trying to replace the disk and when updating the rsync module to use the new disk the domain users and groups from my active directory do no show up in the populated gui list.  The currently set up modules work just fine but I can't edit it and select a domain user or group.  The legacy GUI still populates the users and groups but when saving the module it says "Please specify a valid user/group" even though it was selected from the populated list.

      FreeNAS-11.2-U5

        Attachments

          Attachments

            JEditor

              Activity

                People

                Assignee:
                releng Triage Team
                Reporter:
                segfaultex John Hobson
                Votes:
                0 Vote for this issue
                Watchers:
                2 Start watching this issue

                  Dates

                  Created:
                  Updated:
                  Resolved: