Uploaded image for project: 'TrueNAS'
  1. TrueNAS
  2. NAS-104483

11.2U7 Warden Jails Lose Networking a few hours after reboot

    XMLWordPrintable

Details

    Description

      I created a number of plugin jails on FreeNAS 9.  Those plugins were still working fine as of 11.2U6.  Since upgrading to 11.2U7 every 20-40 hours of uptime, my jails lose their networking.  There are no logs in dmesg, messages, or daemon.log to indicate what's going.

      I cannot ping the host IP from the jail, and I cannot ping the jail IP from the host.  I'm not as familiar with FreeBSD jails as I should be to debug this further, but I've tried:

      1. Restarting the jail via the GUI, via jailctl, via service jail restart

      2. Restarting the netif (suspected a bridge issues)

      3. Manually upping and down the interfaces on both the host and jail

      None of those restore connectivity.  The only thing that restores networking is rebooting the FreeNAS server.  This is not ideal.

      I'm open to further debugging, but I have no idea what else I could google.  I didn't change any Tunables, or install anything beyond the U7 update.  This is seriously frustrating.

      Attachments

        Attachments

          JEditor

            Activity

              People

                releng Triage Team
                blhotsky Brad Lhotsky
                Votes:
                0 Vote for this issue
                Watchers:
                3 Start watching this issue

                Dates

                  Created:
                  Updated:
                  Resolved: