Uploaded image for project: 'TrueNAS'
  1. TrueNAS
  2. NAS-104690

Cannot push replicate, snapshots exist

    XMLWordPrintable

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Done (View Workflow)
    • Priority: Low
    • Resolution: Complete
    • Affects Version/s: Master - FreeNAS Nightlies
    • Fix Version/s: 11.3-RELEASE
    • Component/s: Middleware
    • Labels:
      None

      Description

      FreeNAS-11.3-MASTER-202001061419
      Sending a new dataset. The destination dataset does not exist, so it starts sending up the first one (full send). This succeeds to do the actual send, but fails at the end of the first snapshot saying that snapshots exist and that I should delete the snapshot it just sent.
      I've attempted to delete the "dirty" destination dataset and try again, but it's pretty consistent.

        Attachments

        1. debug-storagesrv-20200114142427.txz
          2.99 MB
        2. zettarepl.log
          941 kB
        3. zettarepl-1.log
          1.23 MB

          Attachments

            JEditor

              Issue Links

                Activity

                  People

                  Assignee:
                  vladimirv Vladimir Vinogradenko
                  Reporter:
                  Tsaukpaetra Anthony Takata
                  Votes:
                  0 Vote for this issue
                  Watchers:
                  4 Start watching this issue

                    Dates

                    Created:
                    Updated:
                    Resolved: