Uploaded image for project: 'FreeNAS / TrueNAS'
  1. FreeNAS / TrueNAS
  2. NAS-105680

Cloud Sync fails after update to FreeNAS-11.3-U2

    XMLWordPrintable

    Details

      JEditor

        Description

        Hi,

        I upgraded yesterday to latest FreeNAS version, and tomorrow I saw that just a few Cloud Sync Tasks finished successfully. Most of them failed with the same errors

        2020/04/10 08:15:13 ERROR : : error reading source directory: directory not found
        2020/04/10 08:15:13 INFO  : Encrypted drive 'encrypted:/': Waiting for checks to finish
        2020/04/10 08:15:13 INFO  : Encrypted drive 'encrypted:/': Waiting for transfers to finish
        2020/04/10 08:15:13 ERROR : Encrypted drive 'encrypted:/': not deleting files as there were IO errors
        2020/04/10 08:15:13 ERROR : Encrypted drive 'encrypted:/': not deleting directories as there were IO errors
        2020/04/10 08:15:13 ERROR : Attempt 1/3 failed with 2 errors and: directory not found
        2020/04/10 08:15:13 ERROR : : error reading source directory: directory not found
        2020/04/10 08:15:13 INFO  : Encrypted drive 'encrypted:/': Waiting for checks to finish
        2020/04/10 08:15:13 INFO  : Encrypted drive 'encrypted:/': Waiting for transfers to finish
        2020/04/10 08:15:13 ERROR : Encrypted drive 'encrypted:/': not deleting files as there were IO errors
        2020/04/10 08:15:13 ERROR : Encrypted drive 'encrypted:/': not deleting directories as there were IO errors
        2020/04/10 08:15:13 ERROR : Attempt 2/3 failed with 2 errors and: directory not found
        2020/04/10 08:15:13 ERROR : : error reading source directory: directory not found
        2020/04/10 08:15:13 INFO  : Encrypted drive 'encrypted:/': Waiting for checks to finish
        2020/04/10 08:15:13 INFO  : Encrypted drive 'encrypted:/': Waiting for transfers to finish
        2020/04/10 08:15:13 ERROR : Encrypted drive 'encrypted:/': not deleting files as there were IO errors
        2020/04/10 08:15:13 ERROR : Encrypted drive 'encrypted:/': not deleting directories as there were IO errors
        2020/04/10 08:15:13 ERROR : Attempt 3/3 failed with 2 errors and: directory not found
        2020/04/10 08:15:13 Failed to sync with 2 errors: last error was: directory not found

         

          Attachments

          1. backupjob.png
            backupjob.png
            41 kB
          2. debug-nas-20200410081729.tgz
            1.31 MB
          3. pools.png
            pools.png
            148 kB

            Attachments

              Issue Links

                Activity

                  People

                  Assignee:
                  vladimirv Vladimir Vinogradenko
                  Reporter:
                  stefan.schramek Stefan Schramek
                  Votes:
                  0 Vote for this issue
                  Watchers:
                  6 Start watching this issue

                    Dates

                    Due:
                    Created:
                    Updated:
                    Resolved: