XMLWordPrintable

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Engineering Closed (View Workflow)
    • Priority: Low
    • Resolution: User Configuration Error
    • Affects Version/s: 12.0-BETA2.1
    • Fix Version/s: N/A
    • Component/s: Services

      Description

      Connecting to OpenVPN Server fails. Connecting with OpenVPN Connect on a Windows 10 machine. The service runs and says it is operational. The windows client was configured from downloading the client config from the setup area of the server. I am using the native service on the OS for the server. I have searched forms and videos online but there seems to be none. Which tells me either its super easy to do and its just a ID10T error or that its extremely new to TrueNAS. I have port forwarded 1194 to the physical box's internal IP. Attached are a few things that may help you, help me. I would like to not create a jail for it but maybe I will have to. Any help is greatly appreciated. P.S. I switched from XCP-ng to TrueNAS and am really liking this OS.

      Previously put this in the wrong type. I did not see an option to delete it.

        Attachments

        1. Screenshot 2020-10-06 at 4.34.49 AM.png
          Screenshot 2020-10-06 at 4.34.49 AM.png
          358 kB
        2. openvpn-status.log
          0.2 kB
        3. openvpn.log
          33 kB
        4. debug-truenas-20200925000634.txz
          451 kB
        5. Capture.PNG
          Capture.PNG
          34 kB

          Attachments

            JEditor

              Activity

                People

                Assignee:
                releng Release Council
                Reporter:
                joelgillespie2017@gmail.com Joel Gillespie
                Votes:
                0 Vote for this issue
                Watchers:
                3 Start watching this issue

                  Dates

                  Created:
                  Updated:
                  Resolved: