Uploaded image for project: 'TrueNAS'
  1. TrueNAS
  2. NAS-108868

System crashing past 11.3-U1

    XMLWordPrintable

    Details

      Description

      Hi there,
      I was hoping this might have resolved itself by 12.0-U1 but it's more prominent than ever with the panic right before boot finishes.
      This all started after updating past 11.3-U1 when the system was 99.9% stable!

      When updating to 11.3-U2 I was getting crashes around 3am daily, after much confusion and testing I ended up reverting to 11.3-U1. Occasionally trying updates to see if it would have been fixed, now I am wondering if there is some hardware incompatibility as 12.0-U1 crashes as soon as it gets to starting interfaces/web with the same ‘CN Mute’ panic

      Specs
      • Antec TP750B 750w PSU
      • Asus P10S-E/4L (bios 4602 with iKVM module) C236 Chipset
      • Intel E3-1240 v6
      • 64GB ECC Memory
      • 2x LSI 9201-16i IT Mode HBAs only
      • 2x Intel 660p 2TB NVMe (local data mirror pool)
      • Intel 760p 128GB NVMe boot drive

      Link aggregation and VLANs in use
      Memtest passes without error

      Any help would be extremely appreciated so I don't have to look into other options or a hypervisor.

      Many thanks, Aaron

        Attachments

          Attachments

            JEditor

              Activity

                People

                Assignee:
                releng Triage Team
                Reporter:
                heatsync Aaron Herczeg
                Votes:
                0 Vote for this issue
                Watchers:
                2 Start watching this issue

                  Dates

                  Created:
                  Updated:
                  Resolved: