Uploaded image for project: 'TrueNAS'
  1. TrueNAS
  2. NAS-109757

SCALE: Failed to start kubernetes cluster - Unable to find "ix-truenas" node.

    XMLWordPrintable

    Details

    • Impact:
      High

      Description

      Everytime I start up my system I receive the error: 

      CRITICAL

      Failed to start kubernetes cluster for Applications: [EFAULT] Unable to configure node: [EFAULT] Unable to find "ix-truenas" node.

      Looking at the system log, it is also spamming a message every second (attached).

      I have tried resetting the pool and restarting, and don't know what else to try. 
       

        Attachments

        1. control_plane.PNG
          control_plane.PNG
          214 kB
        2. debug-goldfinger-20210310165617-1.tgz
          3.32 MB
        3. debug-goldfinger-20210310183410-1.tgz
          3.39 MB
        4. k3s_after_pool_reset-1.tgz
          2.22 MB
        5. k3s-1.tgz
          2.18 MB
        6. k3s-2022-03-22.zip
          812 kB
        7. k3s-2022-03-22-no-pager.zip
          812 kB
        8. teamviewer-Monday-debug-goldfinger-20210322101358.tgz
          6.52 MB

          Attachments

            JEditor

              Activity

                People

                Assignee:
                waqar Waqar Ahmed
                Reporter:
                cdgx Chris Griffith
                Votes:
                0 Vote for this issue
                Watchers:
                3 Start watching this issue

                  Dates

                  Created:
                  Updated:
                  Resolved: