Uploaded image for project: 'TrueNAS'
  1. TrueNAS
  2. NAS-110240

Not showing temps for hdd

    XMLWordPrintable

    Details

    • Impact:
      Medium

      Description

      Greetings,

      i am here from freenas 3 lasts versions and now i have truenas.

      The problem persist with hdd temps not showing anywere.

      in shell

      194 Temperature_Celsius     0x0022   115   097   000    Old_age   Always       -       35

      It is showing in GUI reporting.

      And even in gui it show only 1 drive and i have 6 of them SATA HDD. The ssd OS is showing ok.

      In freenas cpu temp was ok

      In Truenas it shows

      Key Min Mean Max
      Avg Temp : null null null

       

      I'm new here, please tell me what logs you need. Thank you

       

        Attachments

        1. debug-hoax-20210419152905.tgz
          1.66 MB
        2. Screenshot_91.png
          Screenshot_91.png
          29 kB
        3. Screenshot_92.png
          Screenshot_92.png
          22 kB
        4. Screenshot_93.png
          Screenshot_93.png
          29 kB
        5. Screenshot_94.png
          Screenshot_94.png
          23 kB

          Attachments

            JEditor

              Issue Links

                Activity

                  People

                  Assignee:
                  vladimirv Vladimir Vinogradenko
                  Reporter:
                  Ukrovic Ukro
                  Votes:
                  0 Vote for this issue
                  Watchers:
                  5 Start watching this issue

                    Dates

                    Created:
                    Updated:
                    Resolved: