Uploaded image for project: 'FreeNAS / TrueNAS'
  1. FreeNAS / TrueNAS
  2. NAS-107256

Cluster of service fails and middleware connections fails, 12-beta2

    XMLWordPrintable

    Details

      JEditor

        Description

        I don't know what has gone on, if its one issue or multiple. Title is probably wrong. Logs will tell all.

        I don't know better than to attach debug and say what I did:

        1. I planned to disable and then enable iSCSI after a config change.  The server was totally idle.

        2. I disabled iSCSI.

        3. There was no response. In the console I could see messages saying that middleware client-server wasnt connecting properly. This was a 12-beta1 issue that was said to be believed fixed and report if it recurred. I has recurred.

        4. Given the disconnect, I reloaded the Services web page for the web UI in my browser. As expected on page reload iSCSI now showed disabled

        5. So I clicked enable

        6. iSCSI refused to start and gave a web UI exception/error.  Also there was a message that seemed to say syslog-ng core dumped.

        7. I tried clicking "enable" again

        8. iscsi refused to restart, and there were service errors visible in the console messages log.

        9. I gave up and wrote this issue report.

         

          Attachments

            Attachments

              Activity

                People

                Assignee:
                themylogin Vladimir Vinogradenko
                Reporter:
                Stilez Stilez y
                Votes:
                0 Vote for this issue
                Watchers:
                3 Start watching this issue

                  Dates

                  Created:
                  Updated:
                  Resolved: