Uploaded image for project: 'TrueNAS'
  1. TrueNAS
  2. NAS-109052

Idmap GUI issue after adding trusted domain.

    XMLWordPrintable

    Details

      Description

      When a trusted domain is added in the idmap section. The gui for the idmap section no longer loads (so no edits to current idmaps can be done).

      I have had to load the freenas db into sqlite browser to remove the idmaps to default to the three that already exists.

      smb4.conf properly contains the idmaps and smb works properly even though the gui can no longer view/edit the existing ones (can still add new ones).

      All idmap ranges are discrete so there is no issue with idmap itself.

      For instance idmap :rid, custom value:npf, low:122010000 high:132009999.

      I Thought it was originally a browser cache issue (it was not as indicated by using a separate pc that never accessed the freenas gui and separate browser).

      Is there a way to provide a debug that only includes the idmap info? You know something like "freenas dump idmap?"

      I will attach pictures shortly.

        Attachments

          Attachments

            JEditor

              Activity

                People

                Assignee:
                ryousaf Rehan Yousaf
                Reporter:
                slancret Sugar LanCrét
                Votes:
                0 Vote for this issue
                Watchers:
                4 Start watching this issue

                  Dates

                  Created:
                  Updated:
                  Resolved: