Uploaded image for project: 'TrueNAS'
  1. TrueNAS
  2. NAS-112307

CPU Reports in Dashboard broken, when using a proxy host

    XMLWordPrintable

Details

    • Medium

    Description

      TrueNAS Scale 21.08 Beta
      TrueNAS Core 12.0-U5.1


      If I access truenas via the ip like https://192.168.1.57/ui/dashboard and click on "CPU Reports" icon, I get the graphs displayed correctly.

      https://www.truenas.com/community/attachments/1631532704341-png.49374/

       

      But if I access the same report via my proxy host like https://myserver.com/reportsdashboard/cpu the graphs are not shown:

      https://www.truenas.com/community/attachments/1631532663701-png.49373/

      See also here:

      https://www.truenas.com/community/threads/cpu-stats-not-working-in-12-0-u4.93525/page-4

      Attachments

        Attachments

          JEditor

            Issue Links

              Activity

                People

                  bvasilenko Boris Vasilenko
                  shadow_empire John Smith
                  Votes:
                  0 Vote for this issue
                  Watchers:
                  6 Start watching this issue

                  Dates

                    Created:
                    Updated:
                    Resolved:

                    Time Tracking

                      Estimated:
                      Original Estimate - 0 minutes
                      0m
                      Remaining:
                      Remaining Estimate - 0 minutes
                      0m
                      Logged:
                      Time Spent - 6 hours, 30 minutes
                      6h 30m